Ondernemers

U bent ondernemer. Dat treft. Dat is De RaetGever ook. En toch spreken wij elkaars taal niet. En dat is maar goed ook.

Als u een advocaat zoekt, dan is er een probleem dat om een juridische oplossing of om een juridische invalshoek vraagt. Die taal spreekt De RaetGever vloeiend. Dat mag u verwachten. De RaetGever heeft in het verleden diverse en diverse soorten ondernemingen bij gestaan. Van eenmanszaken in de toekomstvoorspelling door Tarotkaarten, tot een scheepswerf in het Noorden van het land. Van een internationale speler in de keukenindustrie tot een avondwinkel in het centrum van de Hofstad. Van een middelgrote woningbouwvereniging tot een coffeeshophouder met een hennepkwekerij er naast. En van een BV in de erotische dienstverlening tot een commanditaire vennootschap wiens vennoten elkaar naar het leven stonden.

Van al deze ondernemingen kent De RaetGever die industrie niet. Het vakgebied. Het jargon. De  missies. Ook uw branche zal De RaetGever waarschijnlijk onbekend zijn. Dat maakt ook niet uit. De RaetGever kan, ongeacht uw branche, de vereiste kennis brengen en vertalen naar uw situatie, in uw onderneming. Het gaat er om dat er een oplossing komt. En die vertaalslag maakt De RaetGever graag. En dan spreken we elkaars taal niet. Maar begrijpen we elkaar toch. En wordt er resultaat gehaald. Dát is wat elke ondernemer voor ogen staat.

Omdat De RaetGever inmiddels al een ruime tijd actief is in de advocatuur, is er een ruim netwerk opgebouwd aan contacten binnen de relevante sectoren. En ook binnen de advocatuur. Als uw probleem buiten de competentie valt, dan wordt kennis of kunde simpelweg er bij gehaald. Na overleg en goedkeuring uiteraard. En vanwege de persoonlijke contacten vaak ook tegen een lager tarief. Vaak merkt u er niet eens iets van op de eindafrekening. Uiteindelijk kan het er slechts om gaan dat uw situatie wordt opgelost tegen fatsoenlijke kosten en baten. En met resultaten.

Geïnteresseerd naar wat de RaetGever voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. En of u nou naar de RaetGever komt, of de RaetGever naar u komt: zolang er goede koffie wordt geschonken, is elk kennismakingsgesprek zonder nadere kosten.

Voor ondernemers heeft de RaetGever overigens ook speciale pakketten. Kijk bij Kosten of er iets voor u bij zit.

COVID-19

Het zijn vreemde tijden waarin we leven. Een tijd waarin we elkaar moeten steunen en helpen. Om deze reden biedt De RaetGever élke ondernemer 10% korting. Gewoon. Om elkaar een beetje tegemoet komen.

© 2020 De Raetgever