Wie is de Raetgever?

De RaetGever is de onderneming van mr. G.H. Fijma. Hugo voor cliënten. Het kantoor is per 1 september 2020 gevestigd in Boxmeer. Aan de Raetsingel, uiteraard. Mr. Fijma is zijn carrière begonnen als bedrijfsjurist bij ADP, een vrij grote Amerikaanse onderneming. Daar leerde hij snel zaken doen, snel schakelen en (internationaal) onderhandelen.

Na vier jaar werd het tijd voor de verdieping en is de overstap gemaakt naar de advocatuur. In 2006 werd hij beëdigd en dook in het diepe bij GMW Advocaten in Den Haag. Een uitstekend, veelzijdig kantoor met bedreven advocaten die tot blijvend voorbeeld hebben gediend. Na de verplichte advocatenstage, kreeg mr. Fijma in 2009 de kans om samen met mr A.B. Baumgarten een nieuw kantoor in Den Haag op te richten: Baumgarten CS Advocaten. Dit kantoor heeft tijdens die samenwerking in en rond Den Haag de nodige faam verkregen op het gebied van strafrecht en alles wat daar uit voortvloeit. Het kantoor heeft een gebleken ervaring in fraude, verduistering en meinedige verklaringen.

Voortschrijdend inzicht over de koers van dit kantoor bracht mr. Fijma eind 2018 naar Hof-Recht Advocaten, waarschijnlijk het beste kantoor van Den Haag en omstreken. Hof-Recht Advocaten is nog steeds hét kantoor in Den Haag en ruime omstreken. Hier wordt met gedegen aandacht en gebleken kunde alle problemen op de gebieden van strafrecht, echtscheidingen, sociale zekerheid, jeugdrecht, incasso’s en arbeidsrecht opgelost.

In september 2020 kreeg mr. Fijma de kans om zich te vestigen in Boxmeer. Met een eigen kantoor in De Weijer. Over dergelijke kansen moet men niet nadenken, die moet men némen. En dat is dus ook gebeurd. En nu staat u op de website van het kantoor. Welkom. En aangenaam kennis te maken.

Wat doet de RaetGever?

In het kort: zinnig advies en gedegen procesvoering. De RaetGever denkt snel, praat snel en schakelt snel. Met meer dan 14 jaar ervaring en een scala aan noemenswaardige zaken onder de riem, is er geen enkele reden om een zaak anders af te handelen dan zoals de RaetGever voor ogen staat: op kortst mogelijke termijn en met een bevredigend resultaat voor de opdrachtgever. Mr. Fijma heeft een ruime procespraktijk en is gemiddeld twee keer per week op een zitting te vinden. Maar nog liever dan in de rechtszaal te staan met een gloedvol betoog, behartigt de RaetGever uw belangen. Op een kortst mogelijke termijn en met een maximaal resultaat. Met een no-nonsense benadering en helder advies. Komt u anders –geheel vrijblijvend- eens langs om kennis te maken. De koffie staat klaar.

En natuurlijk:

De RaetGever is: lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de HvJA, aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur en de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand. De RaetGever is afdoende verzekerd voor aansprakelijkheid. De betreffende polis voldoet aan de vereisten die de NOvA hieraan stelt.

© 2020 De Raetgever